Σχετικά με εμάς

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή ηλεκτρικών &ηλεκτρονικών συσκευών, απο τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς, σε εξαιρετικές τιμές και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

 

Χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα, εκμεταλευόμενοι τις άτοκες δόσεις, είτε ένα σύστημα δόσεων με πληρωμή στο κατάστημα και εώς 48 μηνιαίες δόσεις, μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας τμηματικά και εύκολα χώρις πρόσθετες επιβαρύνσεις!!!

 

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται απο την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή και σε συνδυασμό με την διαχρονική ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών όσον αφορά τηνμεταφοράτοποθέτησηεπίδειξη & ανακύκλωση της παλιάς σας συσκευής, το μόνο που μένει να κάνετε εσείς είναι η επιλογή των συσκευών που σας εξυπηρετούν!!!

 

Επιπλέον στο κατάστημα μας λειτουργεί τεχνική υποστήριξη για ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ & ΦΟΡΗΤΟΥΣ υπολογιστές από εξειδικευμένους τεχνικούς, για να είναι ο υπολογιστής σας πάντα υγιής και στην υπηρεσία σας!!!

 

Συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας κι έχοντας αποκτήσει αξεπέραστη τεχνογνωσία, κύριο μέλημα μας παραμένει η εξυπηρέτηση των πελατών μας με συνέπεια, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια.