Η www.daglis.gr σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Οι κάτωθι όροι και οι προϋποθέσεις τους οποίους πρέπει να διαβάσετε με προσοχή σημαίνουν και την πλήρη αποδοχή τους. Κάθε πελάτης-χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των διαφόρων υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.daglis.gr συναινεί με τους όρους αυτούς χωρίς καμία εξαίρεση.

Σε κάθε περίπτωση πελάτη-χρήστη που δεν συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος www.daglis.gr τότε θα πρέπει να μην κάνει χρήση ούτε και συναλλαγές με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η www.daglis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των όποιων συναλλαγών όποτε κρίνει αναγκαίο, αλλά έχει και την υποχρέωση να ενημερώνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος τις αλλαγές αυτές.

Η www.daglis.gr δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στην ιστοσελίδα διατηρώντας όμως την επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά, τεχνικά η εκ παραδρομής λάθη και πληροφορίες κατά την καταχώρηση των δεδομένων στην ιστοσελίδα της. 

Όλες οι πληροφορίες - φωτογραφίες - δεδομένα - γραφικά - λογότυπα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα  ανήκουν στην πνευματική ιδιοκτησία της www.daglis.gr καλύπτονται από την Ελληνική νομοθεσία σχετικά με τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η χρήση πληροφοριών - φωτογραφιών - γραφικών - λογοτύπων - ηλεκτρονικών δεδομένων  για εμπορικούς και κερδοσκοπικούς λόγους χωρίς την έγγραφη άδεια της www.daglis.gr.  Η εμφάνισή τους στο διαδικτυακό αυτό τόπο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση και την παραχώρηση ή την μεταβίβαση δικαιωμάτων χρήσης αυτών.

H www.daglis.gr στα πλαίσια των συναλλαγών της δεν ευθύνεται για τις όποιες ηθικές ή υλικές ζημιές είναι δυνατόν να προκύψουν από την καθυστέρηση εκτέλεσης των παραγγελιών για οποιαδήποτε αιτία.

Η www.daglis.gr δε φέρει καμία ευθύνη για άλλους  κόμβους που πιθανόν να σχετίζονται ηλεκτρονικά μαζί της, διότι δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το περιεχόμενο ούτε την προστασία των προσωπικών δεδομένων ούτε και την πληρότητα των πληροφοριών που παραθέτουν. Οι χρήστες-πελάτες της www.daglis.gr παραιτούνται των οποιοδήποτε νομικών διεκδικήσεων από την www.daglis.gr για ηθικές ή υλικές ζημιές που μπορούν να προκύψουν από το περιεχόμενο των δικτυακών αυτών κόμβων.

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ και ισχύουν μόνο για τις παραγγελίες που γίνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα και με τους συγκεκριμένους τρόπους αποστολής.

Η www.daglis.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η www.daglis.gr δεν δεσμεύεται για την αποστολή παραγγελίας στην οποία υπάρχει προϊόν ή προϊόντα με λανθασμένη τιμή από την ισχύουσα εκείνη την στιγμή λόγου τυπογραφικού η ανθρώπινου λάθους.

Κατά τον χρόνο της παραγγελίας και της επιβεβαίωσης αυτής ισχύει η αναγραφόμενη τιμή. Σε καμιά περίπτωση ο πελάτης δεν έχει την αξίωση αποζημίωσης σε ενδεχόμενη αλλαγή - πτώση τιμής του προϊόντος σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος της www.daglis.gr συνοδεύονται με την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Η διάρκεια και οι όροι της εγγύησης καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από την εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία του προϊόντος.

Η απόδειξη αγοράς και η ημερομηνία αυτής είναι ταυτόχρονα η εγγύηση και η έναρξη της