Τρόποι Αποστολής

 

Το ΔΑΓΚΛΗΣ eShop  για την αποστολή των εμπορευμάτων του χρησιμοποιεί 3 τρόπους ανάλογα με το βάρος και τον όγκο των προϊόντων.

COURIER

Αποστέλλονται  συνήθως  μικρού και μεσαίου βάρους και όγκου προϊόντα. Τα ελάχιστα μεταφορικά στην περίπτωση  αυτή είναι 2 ευρώ.

Κατά την διαδικασία της παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωση αυτής εμφανίζεται το ακριβές κόστος μεταφορικών της courier ανάλογα με το βάρος και τον όγκο των παραγγελθέντων προϊόντων. Το κόστος αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το αναγραφόμενο κόστος μεταφορικών ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για τις χαρακτηριζόμενες δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ο πελάτης παραλάβει ο ίδιος τα προϊόντα του από το πλησιέστερο υποκατάστημα της courier (θα προηγηθεί τηλέφωνο από το ΔΑΓΚΛΗΣ eShop).

Tο ίδιο μπορεί να ισχύσει και στην περίπτωση προϊόντων που αναφέρονται με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αποστέλλονται συνήθως μεσαίου και μεγάλου βάρους και όγκου προϊόντα. Τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 2 ευρώ.

Κατά την διαδικασία της παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωση αυτής εμφανίζεται το ακριβές κόστος των μεταφορικών της μεταφορικής εταιρίας ανάλογα με το βάρος και το όγκο των παραγγελθέντων προϊόντων .

Σε περίπτωση  δύσβατης και απομακρυσμένης περιοχής το κόστος των μεταφορικών μπορεί να ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ.  Η αποστολή των εμπορευμάτων θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στην περίπτωση προϊόντων που αναφέρονται με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αποστέλλονται συνήθως μεσαίου και μεγάλου βάρους και όγκου προϊόντα. Αφορά παραδόσεις εντός Θεσσαλονίκης και το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν.

Για το Νομό Θεσσαλονίκης γενικότερα υπάρχει δυνατότητα παράδοσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για το κόστος μεταφοράς.

Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής χωρίς επιπλέον κόστος.